AdeK 31 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 1. Nick: AdeK2. Imię:Adrian3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Mam premke7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/AdeK/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imie Adrian gram w cs juz 4 lata na csc jestem rok albo ponad i bardzo mi sie spodobał cod mod 45k, kilka osob zaproponowało mi zebym złożył podanie na admina wiec oto i jestem , mam nadzieje ze sie przydam xD9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): ns10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ponad 3h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze 17-23 weekend 8-2312. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Tak. Pamiętam Cię z serwera, miły i kulturalny. Wszystkie wymagania spełnione, dobry uptime i aktywność na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Adek znam cie i wiem że jesteś dobrym adminem, miłym, kulturalnym i pomocnym. Jeśli przez to nie będziesz zaniedbywał 4k1 to jest oczywiście na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 + ogarnięty + wiek+ składka + ma admina na 4k Jestem Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabojca 2 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jestem na TAK ponieważ: - jesteś ogarnięty - jesteś dobrym adminem - jesteś kulturalny - znam cię z serwera i TS3 - i ogarniesz ludzi oraz cheaterów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Znam cie fajo z 4k1 jeszcze xD Dobrze się spisywał jako admin, ma doświadczenie i wymagania. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi