Kedricz 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nick:KedriczLink do SSów:-Wycinek z konsoli(bez IP)*:[sourceBans] You are banned from this server. [sourceBans] Name: Kedricz [sourceBans] Steam ID: STEAM_1:1:17446344 [sourceBans] [sourceBans] Reason: CheatingSerwer:[PL][FFA][Konkurs 15 Euro] Cs-Classic.pl [GameMe][Drop]Link do bana:Nie umiałem znaleźć. Prosiłbym o demko bo nie używałem Cheat'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Czekamy na wypowiedź admina banującego czyli Corey Graves który jest również opiekunem tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Przepraszam za brak wypowiedzi, ale: Myślałem, że ten dział z prośbami o odbanowanie jest przeznaczony dla graczy cs1.6. Jeśli nie to może przydałby się tutaj Wzór Prośby o odbanowanie dla graczy CS GO. Napiszę tylko taką informację dla Adminów "mojego" serwera. Gracz kedricz gra "lepiej" od gracza Rafi, z tego powodu, tak jak juz pisałem nie zamierzam popełniać tego samego błędu i nie pozwolę na poniżanie graczy serwera, dlatego tacy "wybitni" gracze będą banowani bez żadnych demek i możliwości unbanów. Poza tym jak grałeś ostatnio na innym nicku i usłyszałeś, że zaraz zostaniesz zbanowany, to uciekłeś z serwera. Wróciłeś teraz na innym nicku i myślisz, że nikt nie pamięta. Tyle ode mnie temat do zamknięcia. Edytowane 15 Listopada 2014 przez Corey Graves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi