FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: FunnyPuma ^^ 2. Imię: Przemek/Przemysław - jak kto woli, ale Ja jednak wolę tę krótszą wersję . 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak, ale go nie używam bo gram wyłącznie na steam, a na serwerze generalnie są same nsy. 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/FunnyPuma%20%5E%5E/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 14 lat i chodzę do II klasy gimnazjum. Wasz dr spodobał mi się od momentu, kiedy zacząłem na nim grać. Adminem chciałbym zostać, ponieważ często kiedy gram, osoby łamią regulamin, a nie zawsze wtedy jest admin. Chciałbym wprowadzić na serwer kulturę i porządek. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam STEAM_0:0:83653991 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu około 3-4-5 h, a weekendy więcej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 17-18 do 21-22, a w weekendy różnie bywa. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Kilka lat z przerwami. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak PS: Aktywność na forum nadrobię Edytowane 16 Listopada 2014 przez FunnyPuma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na NIE. -aktywność na forum -nie wiesz co to GT -wiek +aktywność na serwie Twoje GT: http://www.gametracker.com/player/FunnyPuma%20%5E%5E/193.33.176.143:27015/ Edytowane 15 Listopada 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Wybacz ale jestem na Nie Tak jak kolega wyżej - GT - Konto Dla Podania - Wiek - Aktywność na forum - Nie przekonałeś mnie swoim Podaniem nie rozpisałeś się w 8 punkcie Edytowane 15 Listopada 2014 przez LubiePlacki_PL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Widze go często na serwerze. Dodatkoeo jest miły i kulturalny. Sądze że można mu dać szanse. Okres Próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Również jestem za okresem próbnym:) - A wiek? Może mieć 14 lat , a jest mądrzejszy od was:) - popraw , aktywność na forum. Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jestem na Nie, lecz zastanawiam się nad okresem próbnym dla Ciebie. Argumenty: -wiek, -gt, -Aktywność na forum, + Dość często Ciebie widzę na serwerze i to ten 1 plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Na razie na Nie: nie udzielasz się wogóle na forum (10 postów wymagane) nie wiesz co to gt? wiek można przymknąć na to oko Złóż podanie za tydzień/dwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Puma na chwilę obecną jestem na nie. Popraw aktywność na forum bo na serwerze już częściej być nie możesz . Spróbuj znowu za tydzień. Pokaż, że Ci zależy i można dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi