Hayat 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 aha czyli widze ze PERMA man nadal.czyli zaden z... admow nie staral sie mi pomoc... pfffniby mam 4 PERMy i nikt z admow sie nie zainteresowal... gram od roku na#2 i na #4 zm a kurwa ma 4 PERmy na innych... fajniew takim razie zegnam oziemble ... szkoda fajne serwy ... nigdy nie uzywalem zadnych cheatoiw ani sktryptow kurwa... myslalem ze Ok siec serwow no ale widac sie pomylilem ..... Zegnam ekipe z #2 serwa kinie(ta piczke) shadowa, Izke, bloceda, paralite i wielu innych z ZM Sutenerke(chodz czasem mnie wkurzala:P) PRo100 .... c Car, Malborka, Darka z Rises..3maj cie sie ekipa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odbanowany na prośbę opiekuna serwera Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi