ReNdeX 1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 1. Nick:ReNdeX 2. Imię:Michał 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ReNdeX/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Co ja się będę rozpisywał, xd chcę zostać adminem ponieważ gram już trochę i naprawdę czesto adminów nie ma :/ a irytuje mnie TXT miny i cziterzy -,- 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: różnie ale przeważnie jestem aktywny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): gram kiedy mam czas xd 12. Staż w grze counter strike 1.6 3/4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 W nazwie tematu ma być Twój nick. Aktywność na serwie + Aktywność na forum - Mikro + Składka + Nie zozpisałeś 8 punktu Jestem na nie, temat ma zawierać Twój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Nie spełniasz wymagań. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jestem na NIE. Nie spełniasz wymagań + masz warna na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi