___KOKA___ 33 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 1. Nick: ___KOKA___ 2. Imię: Maciek. 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/___KOKA___/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Wystarczająco dużo razy pisałem czemu chciałbym zostać adminem, oczywiście by utrzymać porządek na serwerze. Myślę że wcześniej bym dostał to stanowisko lecz niektórzy umieją patrzeć tylko na negatywne strony a nie na te uwzględniające że człowiek się stara, każdy widział tylko spinę moją z 3lu której według mnie oficjalnie już nie ma i nic do niego nie mam, a za mało osób widziało chyba że starałem się zgłaszać ludzi na forum itp. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:61763039 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h dziennnie. Czasem mniej, np. ostatni tydzień miałem zawalony robotą i byłem mało czasu jeżeli to niektórzy zrozumieją. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 15-17,20-22/23. Weekendy 12-14,20-23/24. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak i mam duże doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dawno cie na serwerze nie widzialam. Popraw aktywnosc, bo przyda sie na zm admin... Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 jak dla mnie to okres próbny Ci się należy ponieważ masz : - dużą aktywność na serwie (ostatnimi czasy Ciebie nie było, ale jak sam napisałeś w podaniu miałeś zawalony tydzień robotą co Cię tłumaczy) - znajomość AMX - dawno bana nie dostałeś - Steam - Mikrofon - składka mimo iż NIE JEST ONA OBOWIĄZKOWA - twoje "rzekome" doświadczenie (wyjdzie w praniu czy napisałeś prawdę) Ogólnie to jestem na Tak, mam nadzieje tylko że sobie z 3lem nie będziecie dogryzać jak się spotkacie w grze, oraz mało mamy adminów na serwie aktywnych, jest ich dwóch w ostatnim czasie (Agacia *: oraz Kaka, wcześniej Sutenerka. była codziennie po parę godzin i pilnowała porządku, ale niestety go straciła). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Za okresem próbnym. -poprawiłeś się. -amx -steam -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert :} 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wogóle nie grasz na serwerze jak będziesz grał częsciej NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi