DeathSilence 9 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 1. Nick: DeathSilence2. Imię: Konrad3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/DeathSilence/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Siemka, jestem Konrad mam 17 lat. Mój staż w cs wynosi 6 lat z tego 3 razy byłem adminem. Bardzo lubię cod mody. Mam już spore doświadczenie a dobra pomoc zawsze się przyda na serwerze ^^9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): NS10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: w dni robocze ok 3 godzin a w weekendy 5+11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze: 19-23 weekendy: 9-17, 22-312. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak, 3 razy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Na nie : - nie widuję Cie na serwerze - konto dla podania Myślę , że już wystarczająco adminów ogarnia serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Na nie : - nie widuję Cie na serwerze - konto dla podania Myślę , że już wystarczająco adminów ogarnia serwer. Chyba mało jesteś na serwie jak go nie widzisz ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Na nie : - nie widuję Cie na serwerze - konto dla podania Myślę , że już wystarczająco adminów ogarnia serwer. Wiesz, to dziwne bo ja Cię widzę ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Tym razem nie. Posty w swoim podaniu, konto pod podanie. Godziny na serwerze są, a ogarnięty admin by się przydał. Jak ci się nie uda to spróbuj za tydzień, a pewnie zmienię zdanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJestSkil 1 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Tak. -czas gry -doświadczenie -ogarnięty -aktywność -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Na Nie : Dostał ssy i pytał się za co dostał perma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi