ULTRAS 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nick: ULTRAS Link do SSów:- Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ULTRAS [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' Serwer: Only DD2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=102842 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 mistrzu wczoraj latales odpalony na aimie pozdro ja cie banowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Admin ma 24h na dostarczenie demka z rozpiską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Uprzejmie informuje ze nie bylo czasu na demko wbilem na speca zeby zrobic mu ssy al ewidzac jego i jego szalejacy celownik co lata jak szalony i siada bania za bania odrzu zostal zbanowany z powodem czitowanie. Nie spodziewalem sie ze bedzie mial czelnosc prosic o ub bo to 1wszy moj taki przypadek chcial bym zeby ludzie grajacy z nami wczoraj cos dodali od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Paweł, poszukaj tutaj demka, po lewej masz link. http://275692.hltv3.pukawka.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULTRAS 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 ja na aimie? czlowieku obejrzyj sobie nawet moje staty! w zyciu nie latałem na żadnych czitach! myslisz ze od marca gram i teraz sobie czyty wlączam? to jest jakies chore. dostałeś banie ode mnie i od razu banujesz? Podtrzymuje swoje stanowisko. ps. a moze różnice kulturowe Cie to tego posunęły? Tychy - Sosnowiec hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULTRAS 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 również czekam na opinie ludzi grających z nami wczoraj i wiele razy wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Paweł ma 24h na wstawienie tego demka, jak ja również na jego rozpatrzenie. Zbędny spam tutaj ci w tej sytuacji nie pomoże, tak że proszę żebyś nie spamił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Admin nie dostarczył demka, ub. Edytowane 18 Listopada 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi