Robert :} 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 1. Nick: Robert:} 2. Imię: Robert 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miły, nie przeklinam, jestem kulturalny . Chce zostać adminem, ponieważ chce opiekować sie serwerem nie chcę, żeby ktos nie przestrzegał regulaminu , żeby nie skanował itp....... 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 6-7 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 14-21 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) NA WIELKIE NIE !! *Co do twojej kultury to proszę: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1416250691__robert.jpg *Namawianie do komentowania podania: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1416250743__robert.jpg * Konto na forum tylko do podania. + kłamanie w podaniu. (Mówię tu o "jestem miły, nie przeklinam, jestem kulturalny") @Robert;} To cię powinno najmniej interesować, za co ja admina straciłam Pozdrawiam. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Sutenerka. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Na wielkie nie a tutaj niżej macie kolejny dowód. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Dark Z Rises 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Kulturą jak widzimy nie świecisz, nie spełniasz wymagań, konto założone aby napisać podanie. Na N I E. @edit JESTEM JESZCZE ZA DODANIEM WARNA ZA KOMENTOWANIEM SWOJEGO PODANIA ORAZ NIESPEŁNIANIA WYMAGAŃ, ŁAMANIE REGULAMINU I KŁAMSTWA W PODANIU. Edytowane 17 Listopada 2014 przez CiemnaStronaWenus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert :} 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Sutenerka ty straciłaś admina za spamowanie n y@@ Cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi