Bufecik 9 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 1. Nick:BuFeCIK <32. Imię:Szymek 3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/BuFeCIK%20%3C3/193.33.177.87:27051/ Mało , ale jest 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarnięty i potrzeba adminów bo są cheatery 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie,nie posiadam [na razie ]10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: mogę dziennie 4-5-6 godzin11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 15-21h12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem,nawet miałem swoją sieć Zapraszam do udzielanie się w moim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jestem NA NIE! Mało godzin przegrane na serwerze, bardzo mało aktywny na forum. Ja Cię widziałem może ze dwa razy na serwerze, może nawet przesadziłem.. Wgl Cię nie kojarzę. NA NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jestem za okresem próbnym, widuję ciebie codziennie na serwie, gt nie działa od 4 dni jakby ktoś nie zauważył , Amx ma masz słaby ale podstawy znasz. Popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 No człowieku, ty sobie jaja robisz? Z czym do ludzi? Bardzo mała aktywność na serwerze i forum, nie kojarzę cię w ogóle, jakbyś nie istniał. Napisz podanie za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Hmm . punkt 8. Dlaczego ty masz zostac adminem .. Napisałeś Potrzeba adminów bo są cheatery oni sa zawsze i nic z tym nie da sie zrobic poza tym zeby ich banować A odnośnie podania zgadzam sie z kolega up . Ale nic straconego musi się więcej ludzi wypowiedzieć Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarnięty i potrzeba adminów bo są cheatery Napisane na odwał. Konto na forum dla podania. Miałeś niby swoją sieć i amx ogarniasz tylko 5/10? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jestem na nie, nie widziałem Cię ani razu na serwerze. -słabe gt -aktywność Ps. Moim zdaniem adminów jest wystarczająco na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jestem na nie, gracza widziałam może 2 lub 3 razy. Gt nie działa to fakt, ale żeby być adminem powinieneś być rozpoznawalny na serwerze czego ci brak. W dodatku na forum jest mała aktywność więc podtrzymuje swoją decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Podanie na odwal. 45 min na Forum stanowczo za malo. Popraw aktywnosc i zloz ponownie podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) nie widzialem cie nigdy na serwie, po 2 zero aktywnosci na forum a po 3 nie jestem za tym zeby admina mialy 15 latki wiec na nie Edytowane 21 Listopada 2014 przez Vernon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi