Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 1.Twój Nick: Dawaj dawaj nie przestawaj 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bl3nd 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 19.12 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ---------- 6.Opis sytuacji: Brak odpowiedzi, brak robobty. Wielokrotne zgłaszanie problemów i brak odpowiedzi. Kampienie przy hostach, afk i miny w szybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Proszę o wyjaśnienie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie nabijaj sobie postów Demko/świadków zarzuć, wtedy pisz skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Piszesz do blenda na u@ on nie reaguje dopiero po 5min jak mu zacznesz spamować zareaguje zajety grą bo ma pain killerea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Regulamin. 5.7. Admin ma obowiązek sprawdzenia podejrzeń graczy zgłaszanych na u@ Nie nabijam postów :/Denerwuje mnie to że jest 3 adminów na serwie a żaden się nie odzywa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Brak świadków, brak dowodów. Skarga do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie wiem czy widziałeś dawaj daw... i everlast jak pisałem, że coś mi szwankuje, ponieważ jak próbowałem zbanować gracza robiąc mu ssy to owe screeny zrobiłem ale koleś bana nie dostał. Jak próbowałem ponownie jego zbanować to nawet nie mogłem go wybrać z listy graczy z amxmodmenu (tak jakby był ale go nie było). Tak samo było z innymi przypadkami typu txt, miny, itp itd.. Po jakimś czasie dopiero zaczęło mi to jakoś funkcjonować, co prawda z 1-2 minutowym opóźnieniem ale działało. Tyle ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi