N00b33X 0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Cześć Pisze Tutaj Bo Niewiedziałem Gdzie Napisać ;/ Mam Otóz taki problem ze mialem assasina 26754lvl. Ale potem jak zabiłem kogoś to miałem lvl ale na minusie (-) . I Potem Wyszłem Z Gry Weszłem Jeszcze Raz I Jak Weszłem To Miałem 5000lvl ... I Czy Jest Jakaś Możliwość Dodanie Mi Lvl'a Spowrotem ?. Jak coś mój nick: N00b3X Edytowane 21 Listopada 2014 przez N00b33X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Lvl nabijesz spokojnie w 2-3h ale fakt to jest bardzo irytujace bo tez tak mialem ;/ zrobcie cos z tym, ja mialem juz tak 2 razy na perku sekret ninji nie wiem czy to przypadek czy nie. Dobrze, ze mapy sie zmieniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jest to wina tego, iż osoba, która wcześniej ustawiała expa dodała za duzy leveration, czyli większy exp do zdobycia po lvl.Temat z tym macie tutaj:http://amxx.pl/topic/77752-co-zrobic-aby-levele-nie-byly-ujemne/ Ja niestety nic na to nie poradzę, a jedyną "pomocą" jest reset lvl, który na razie nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi