Lamisz! 29 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Da się jakoś ogarnąć te skargi typu: "przeklina". Co jak co, ale bez przesady. Zaraz będą pisać "zostałem zarażony przez zombie, proszę o surową kare dla gracza". Jeśli gracz dostanie bana za przeklinanie to na ile? Godzinę, jeden dzień? Co wam to da? Zaśmiecacie forum takimi bzdurami. Ogarnicje się troche.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Są zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ale są bez sensu.. Co to wgl. za skargi.. bo ktoś przeklina, bez przesady, nie rozdrabniajmy gówna na atomy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Skąd ja mogę wiedzieć co, kto napisze? Nie dałem za to bana tylko zamknąłem skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione./ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi