deskopT 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 1.Twój Nick: de.skopT2.Nick admina/gracza który zawinił: PlayBoy3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 12:535.Dowody (demko/screeny/świadkowie):[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Banned by Admin: PlayBoy[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Raszujesz'[AMXBans] Duration: '5 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:57200944'[AMXBans] Your IP: '83.7.9.81'[AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji:Jestem w CT na dust2 biegne z respa CT przez brame i skracam trupa zabiłem PlayBoy'a i po 10sec dostalem bana na 5min za Rushowanie.Nie podlega ban 5minutowy skargi ale nie ma nigdzie napisane że nie można skracać ani rushować Admin powinien zostać ukarany lub conajmniej upomniany.Chciałbym dodać że to nie jest jego pierwsze wykroczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wiesz,że bany do 1h nie podlegają skargom?Ale grałem jak to sie działo,nawet byłem koło tej sytuacji (biegłem z PlayBoye'em)dostaje fraga od Skopta,chwile później ban z a rash. W żadnym regulaminie nie ma bana za rash i nie jest napisane,że rash jest zabroniony. Proszę ogarnąć swojego admina,wyciągnąć konsekwencje,nie ma pojęcia co robić na tej pozycji.Amen,TaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ten szczylek składał podanie ? NIE. MA KONTO ?! NIE !POŁOWA KURDE LUDZI SIE STARA O ADMINA A TAKIE ZERO DOSTAJE ADMINA OD REKI !?To jest moja ostatnia wypowiedź w kwestii dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Py$ia 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Podpisuję się pod skargą, admin nie za dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi