retry 59 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mam taki problem, że nie mogę zbanować gracza, który jest na serwerze. Przykład: Robię dla kogoś ssy, owe się robią a gracz gra dalej. Wszystkie następne próby kończą się tak samo. Nie wiem czy to coś u mnie się stało czy gdzieś ze źródła. Miał ktoś może podobną sytuację albo zna tego przyczynę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 serwer się nie połączył z amxbans i dlatego nie ma bana, a screeny idą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 A co zrobić, żeby się połączył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 nie ma na to sposobu za mape powinno być ok, a jak nie to może jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jeżeli jest komunikat, że zostały zrobione screeny, zbanuj go ręcznie lub wyrzuć z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dalej ktoś tam jakoś atakuje w pukawkę, pisałem z nimi dzisiaj. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi