miko 90 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Dobry witam was, mój problem wygląda tak że nie mam Vipa, a kupowałem u Papka jakiś tydzień temu... może dwa. Więc nie wiem o co chodzi, pomoże ktoś ? Dokładnie to 7 listopada. Edytowane 21 Listopada 2014 przez miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przy adminie musiałeś mieć datę, która była poniżej 21.11, więc usłgua powinna się już skończyć, tylko takie usługi usuwałem, na 100% przy nicku nie miałeś grudnia, więc ja usługę usunąłem poprawnie. Każdy opiekun ma wpisywać datę końcową przy usłudze lub datę kupna i końca usługi, więc tutaj wszystko było tak jak należy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi