Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 1. Nick: Gruby z BRAZZERs2. Imię: Marcin3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 85. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): jak trzeba to dam 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Gruby%20z%20BRAZZERS/193.33.177.87:27051/ (coś z gametrackiem jest nie tak, bo nie pokazuje aktywności z ostatnich dni, a grałem regularnie)8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Chodzę do 2 liceum, moje zainteresowania to sport, motoryzacja, gry komputerowe. Gram już parę miesięcy na tym serwerze, bardzo mi odpowiada, znam ludzi, gram często gdy nie ma żadnego admina. Myślę że się przydam w gronie administratorskim. Już bylem tu adminem, ale musiałem zrezygnować z powodów technicznych. Teraz jest już wszystko ok więc mogę zostać nim znowu jeśli mi pozwolicie. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od jednej do trzech godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w przedziale godzin 13-22 (w dni robocze) 10-22 (weekendy)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak na tym serwerze Pozdrowienia, Gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jestem na Tak. Widać go na serwerze, jest wystarczająco miły ^^. Wiek, składka, amx.. Czego więcej chcieć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Na tak przyda się nowy admin, amx dobry i aktywność też. Tylko nie zostaw nas znowu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 na tak, ogarniety koles i dawal sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GokU. 6 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Na tak: +steam +amx +wiek +byly admin Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufecik 9 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jestem na Tak. Widać go na serwerze, jest wystarczająco miły ^^. Wiek, składka, amx.. Czego więcej chcieć? Pozdrawiam :33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja jestem jak najbardziej na Tag +amx +Składka +Gt +Z brazzers +Do tego jeszcze Gruby Ps. Wracaj do nas i nie odchodź za szybko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Na początku Twoja kultura wobec mojej osoby trochę mnie odrzuciła. Ale co się dziwić? Nie jako pierwszy osądziłeś mnie o wh. - Wiek - Amx - Często na serwerze - Były admin Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 jestem na tak, jest ziomek ogarnięty i już wcześniej jak miał admina to sprawował się dobrze i ogarniał serwer ALE ALE!!!! jakby miał już dostać tego Admina to niech zakłada twarz wyjściową bo tak za normalną to nie powinien dostać :D no i przyda nam się nowy Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Na tak!,+ : wiek,steam,składka,amx i był u was admiem także się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem na tak, powody są wyżej wymienione, myślę, że nie ma powodu, abym musiał je jako kolejny wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jestem na tak, powody wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 -widywalam na serwerze -amx -aktywny minus Taki, ze brak steam. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi