*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: *DzikI MasakratoR* 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%2ADzikI%20MasakratoR%2A/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Ponieważ na serwerze nie ma kultury , są cziterzy txt itd .. Jestem osobą konsekwęcyjną , potrafię się porozumiewać z graczami , dobrze mi się gra na tym serwie tylko trzeba tam zaprowadzić trochę porządku , jestem miłą i kulturalną osobą zadbam o to aby , na serwerze zapanowała jak najlepsza atmosfera . 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie Posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 5 Do 7h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 Lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Pozdrawiam : *DzikI MasakratoR* Edytowane 22 Listopada 2014 przez *DzikI MasakratoR* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Widzę cię codziennie na serwerze ale jeszcze nie słyszałem żebyś przez mikro mówił ( w sumie nikt tam przez mikro nie mówi a szkoda fajniej sie na serwerze robi) . Jestem na TAK, niech tylko ktoś cię z AMX podszkoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja cię nie widzę w roli admina. -Podanie mnie nie przekonuję. -Brak opisu siebie. -dyskusje z adminami -słabo z amxx Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Sorry DZIKUS , ale nie : - nie widzę Cie w roli admina - amx jednak trzeba znać - słabe podanko - no i jesteś zbyt rudy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietas 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dam ci Tak tylko ze wzgledu na to ze jestes spoko Amxx to nie problem zeby sie nauczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nikt Cie nie widzi w roli admina Dziki xD... Jestem na tak, fajnie Mi się z Tobą adminowało, amx się idzie w 1 mapke nauczyć, składka. Tylko nwm co z Twoją kultura xD, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem na tak. Kulturalny, miły, da się z nim porozmawiać. AMX to nie problem się nauczyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi