Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Opis : Poznalem ziomka , on do mnie daj mi pare kluczy bo robie material na filmik. Ja mu mowie nie daje bo bedzie noz i nie odzyskam. On ze taki nie jest, to dalem mu jeden klucz i wypadl mu noz (LOL) Ziomek mega uczciwy zaraz mi go oddal:) Prosze o suby dla niego za niespotykane szczescie i uczciwosc https://www.youtube.com/watch?v=Sgni0Dty7uQ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 "Kurwa, same śmieci, cały czas śmieci" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Uczciwych graczy rzadko się spotyka, więc miałeś spore szczęście. Już poleciał sub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 "Kurwa, same śmieci, cały czas śmieci" sam otwieralem po drugiej stronie i nic nie wypadlo pomimo 30 kluczy, oddalem 1 i noz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTeK 4 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 looool - jestem na forum. Podziękowania należą się dla gościa który owy kluczyk oferował Dzięki Wielkie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi