Kilerek 8 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 1. Nick:KILLEREKPL 2. Imię:PIOTR 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):kiedyś płaciłem składkę ale jeśli będzie trzeba to tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=KILLEREKPL&Search=Search wiem ze mało ale to można szybko poprawić 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:chciałbym pomóc admin ponieważ jest ich mało, Kiedyś byłem na tym serwie adminem ci co mnie znają wiedza ze ogarniam i umie odróżnić haki.I myślę ze mi dacie szanse ponownie nie lobię ludzi którzy graja na hakach. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:myślę ze tak z 3 do 5 godz 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):robocze tak po 16 a weekendy tak od rana albo popołudniu 12. Staż w grze counter strike 1.6 jakies 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak byłem na tym serwie tak jak pisałem wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 "lobię" jak ty takim błędem ekscentrycznym na start zarzucasz to gyzy (y) - daje łape w góre ja grałem tutaj jakiś czas temu wiele miesięcy i jakoś nie widziałem zebys nim byl, teraz tez jakos sporadycznie Cie widze na serwerze, ale przyznac trzeba co do kultury nie ma co Ci zarzucic, jest na poziomie. co do podpunktu 8 -nie opisałeś nam siebie, więc mimo wszystko nie przekonales mnie, ani nie zniechęciłeś niczym, więc nautral (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi