MichuS 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 1. Nick: ♥ I don't know ♥ 2. Imię: Michał 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): czasem 7. Link do swojego GT**: * 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Myślę ,że byłbym dobrym adminem mam już doświadczenie z innych serwerów oraz serwerowni w cs;a gram około 4 lata. Pilnował bym serwera oraz co miesiąc bym się składał. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK steam_ID Mich2l3k 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 56 dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: godziny gry 17,23 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: przegrane 200h 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: tak napisane powyżej <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ami 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem na Tak Steam Staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem na NIE Wiek może i ma 16 ale słyszałem go tylko raz i nie powiedziałbym że ma nawet 14, nie wydaje mi się żeby był wcześniej adminem oraz czasami łamie regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Na NIE Powody post wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi