4Evers 1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nick: >>JakSie3Macie<< Imię: Paweł. Wiek: 15. Znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre)ewentualnie(0/10): Dobre. Mikrofon (Tak/Nie): Tak. Składka (Tak/Nie): Tak. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/>>JakSie3Macie<</193.33.176.93:27015/ Opisz siebie oraz napisz czemu akurat ty masz zostać adminem**: Mam na imię Paweł mam 15 lat gram w piłkę nożną i koszykówkę. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak podaj swój Steam_ID): Nie mam. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2/3 godz. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze , weekend)**: Od poniedziałku do piątku przeważnie wieczorem a w weekend cały dzień Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) - Wiek - Brak steam - Słabe podanie. - "Opisz siebie oraz napisz czemu akurat ty masz zostać adminem**: Mam na imię Paweł mam 15 lat gram w piłkę nożną i koszykówkę." Nie napisałeś czemu chcesz zostać adminem :v - "Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat" dobra ściema ;> Na nie. @No.1 wytłumaczcie mi jak ja grając lekko ponad 4 gram 3x lepiej od tych oporowych katów co grają po 6 lat i na dodatek nie mają steam? Grać tyle i nie mieć steam? To jak kupić kompa z samą myszką, bez klawiatury ... Edytowane 24 Listopada 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wymagania: Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadasz je trzy, tak więc: Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna. Zamknięcie tematu pozostawiam opiekunowi serwera: Siwemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) - "Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat" dobra ściema ;> Na nie. Ja mam 16 lat i gram w cs'a 6 lat i co też ściema wątpię ... Jestem na tak +Amx +ogarnięty +Składka -wiek -steam odpracuj tylko warna ! Pozdrawiam i dziękuje No.1 Edytowane 24 Listopada 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jestem na NIE, jest już sporo adminów, 2 jest nowych dajmy się im wykazać. A ty pograj trochę, po udzielaj się na forum i dopiero złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi