maikeru 176 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie wyślę żadnego sms bo nie powinienem mieć warna. A dostałem od od Fakela za to, że wypowiedziałem się w podaniu Janko <3. To już gracze wypowiedzieć się nie mogą ? Proszę o zdjęcie warna http://forum.cs-classic.pl/topic/26711-podanie-janko-3/#entry161201 - link do tematu w którym dostałem warna za? Za "spamowanie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Tylko że dostałeś warna za brak dwóch argumentów, masz toi przecież w opisie warna. Zgodnie z regulaminem, każda osoba która nie poda dwóch argumentów, otrzymuje warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Pierwsze forum na którym się z takim czymś spotykam ale spoko jak ZASADY to ZASADY. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Regulamin zakceptowałeś przy rejestracji Zamykam, wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi