Kajman 45 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam otóż mam problem z cs:go a wiec tak wczoraj gralem normalnie wszystko ladne dzisiaj prubujac wlaczyc cs'a wyskakuje taki blad "Nie udalo sie uruchomic gry (brakujacy plik wykonywalny) odinstalowalem cs'a zainstalowalem ponownie przeskanowalem kompa w poszukiwaniu wirusow jezeli byly to je usunolem i dalej ten sam blad wiec moje pytanie brzmi wie ktos co moze powodowac ten blad i wie jak mi pomoc bym mogl normalnie zagrac ? Za wszelka pomoc bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Miałam ten sam błąd jakiś czas temu, ale u mnie wystarczyło po prostu wyłączenie i ponowne włączenie komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Mi to wlasnie nic nie dalo reset steam reset kompa reinstal cs'a skan wirusow i nadal nic teraz zrobilem reinstal steam i czekam az sie cs pobierze i zobacze czy pomoglo @EditMozna zamknac reinstal steam pomogl Edytowane 24 Listopada 2014 przez Magnetar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi