miko 90 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nick: MikoWiek: 17Staż gry Counter-Strike: Ponad 4 lataCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie, ale jak wszyscy dali radę to ja też Ile czasu poświęcasz forum?: Na forum często jestem, ale jakbym był w UbTeam to 3-5 godzin jak nie więcej dziennie Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Oczywiście że tak, każdy się kiedyś odpalał a ja gorszy nie byłem Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Wiele razy za spec bug i dwa razy ssy Doświadczenie na podobnym stanowisku: Dla chcącego nic trudnego, chciałbym pomóc w UbTeam.Informacje o sobie lub uwagi: Większość mnie już zna no ale : Mam na imię Mikołaj, mam 17Lat, chodzę na siłownię, ćwiczę MMA 4 lata , interesuję się Naszymi pięknymi Polskimi kobietami i oczywiście cs Napewno wam się przydam, a im więcej tym " Lepiej " Co najmniej 5 dni spędzonych na froum √ Przynajmniej 100 postów napisanych na forum √ Konto na forum powyżej 2 miesięcy √ Chęć pomagania innym użytkownikom √ Czyste konto (Brak warnów) √ Dobra znajomość regulaminów forum √ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji √ Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) X Dużej aktywności w życiu forum √ Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum √ Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących sprawdzania cziterów (osób korzystających ze wspomagaczy) Zawsze wpadnie cos do głowy, coś się wymyśli Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków UbTeam √Pozdrawiam: Miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tag tematu - [ubTeam]Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi