miko 90 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nick: MikoWiek: 17Staż gry Counter-Strike: Ponad 4 lataCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie, ale jak wszyscy dali radę to ja też Ile czasu poświęcasz forum?: Na forum często jestem, ale jakbym był w UbTeam to 3-5 godzin jak nie więcej dziennie Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Oczywiście że tak, każdy się kiedyś odpalał a ja gorszy nie byłem Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Wiele razy za spec bug i dwa razy ssy Doświadczenie na podobnym stanowisku: Dla chcącego nic trudnego, chciałbym pomóc w UbTeam.Informacje o sobie lub uwagi: Większość mnie już zna no ale : Mam na imię Mikołaj, mam 17Lat, chodzę na siłownię, ćwiczę MMA 4 lata , interesuję się Naszymi pięknymi Polskimi kobietami i oczywiście cs Napewno wam się przydam, a im więcej tym " Lepiej " Co najmniej 5 dni spędzonych na froum √ Przynajmniej 100 postów napisanych na forum √ Konto na forum powyżej 2 miesięcy √ Chęć pomagania innym użytkownikom √ Czyste konto (Brak warnów) √ Dobra znajomość regulaminów forum √ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji √ Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) X Dużej aktywności w życiu forum √ Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum √ Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących sprawdzania cziterów (osób korzystających ze wspomagaczy) Zawsze wpadnie cos do głowy, coś się wymyśli Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków UbTeam √Pozdrawiam: Miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tag tematu - [ubTeam]Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi