ZOFIA KOPYTLANKA 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nick: F3R3N$Link do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: -Serwer: ODD2Link do bana: http://forum.cs-classic.pl/topic/26825-ub-f3r3n/ Może i jest 11 banów na moim IP, jednak nie moich. Mam urzędowy internet jak wiele osób z mojego miasta i to inni dostawali bany nie ja. Gdybym to ja dostał bana to bym przecież nie wszedł na serwer. Poza tym mam Steama, więc moglibyście inaczej na mnie spojrzeć. Proszę o ub. A jeżeli nie otrzymam ub to proszę chociaż o nałożenie bana na inny nick, bo to nie ja dostawałem wcześniej bany i nie chciałbym by osoby, które mają te same IP chcąc wejść na serwer widziały mój nick z powodem "AB" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 No no no, bajki to dzieciom możesz opowiadać, nie nam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi