`Tango. 5 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 1.Twój Nick: Swax <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Soot 3.Admin/Gracz : Soot 4.Data i godzina: Teraz 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Kolega, i inny gracze co byli na serwerze 6.Opis sytuacji: Zaczeło się że napisałem ale gówna farca, dobra któryś Admin Shanell czy Soot dali mi Kicka Kultura, nawet nie wiem czy to za to bo po 3 Minutach od teog mnie Kickenli. Potem napisałem od kiedy Dziecią daje się Admina, no to Soot odparł jeszcze raz tak napiszesz a będzie ban za Obraze ? Gdzie w tym obraza? Napisałem tak: Banuj, ale skarga na forum poleci. Uspokoili się trochę Soot mnie dednął na de_train napisał a tak [**VIP**] Soot : potrafie zabijac wlasnie takich graczy to napisałem na Odznakach i na Vipie każdy potrafi zabijać :c Następna Runda ja go dedłem i napisałęm na U@ Ja też potrafie. I dostałem bana na 3 h. Proszę o dowody gdzie obrażałem szanowną Administracje DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ty tak serio? Dziecią DzieciĄĄĄĄĄĄĄ Potem napisałem od kiedy Dziecią daje się Admina, Zaskoczę cię ale to jest obraza. Wdałeś się w dyskusje z opiekunem Nie masz dowodów, Skarga do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Brak dowodów tj. brak wycinka z konsoli, czy brak demka.. Popracuj również nad pisownią niektórych wyrazów Skarga do zamknięcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak nie mam dowodów ? A HLTV to co ? Dziecią czy Dzieciom, jaka różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nie masz dowodów 2. Skarga jest bezpodstawna 3. Dostałeś i Ostrzeżenie i Kicka 4. Soot jest Head Adminem i opiekunem serwera 5. Admini Shanell jak i Soot wypełniali swoje obowiązki 6. Jak Ci się nudzi to idź na grzyby a nie zajmuj działu jakimiś bzdetami 7. Ban został słusznie przyznany, ponieważ jest to ewidentna Obraza Admina Pozdrawiam Edytowane 25 Listopada 2014 przez -_- HeadAdminem jestem ja, on jest opiekunem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Myślę że nie ma sensu podawania większej ilości powodów. Za obrazę dostałeś odpowiednia karę. /close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi