PajDaj1947 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam mam propozycje żeby wgrać na serwer takie coś jak KillStrike. Gdy grasz który ma serie zabójstw wpisze /ks będzie mógł np. aktywować uav czyli widzenie wrogów na mapie , sentry gun itp ;P polecam. Fajnie urozmaicić tego cod moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jest juz temat z propozycjami, tam pisz takie rzeczy. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 a ja proponuje dodac konie do csa HE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PajDaj1947 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Prosze o zamknięcie tematu bo nie tutaj wpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi