PajDaj1947 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam mam propozycje żeby wgrać na serwer takie coś jak KillStrike. Gdy grasz który ma serie zabójstw wpisze /ks będzie mógł np. aktywować uav czyli widzenie wrogów na mapie , sentry gun itp ;P polecam. Fajnie urozmaicić tego cod moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jest juz temat z propozycjami, tam pisz takie rzeczy. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 a ja proponuje dodac konie do csa HE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PajDaj1947 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Prosze o zamknięcie tematu bo nie tutaj wpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi