MaZeQ 71 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Siemanko,każdy z nas miał jakąś dziwną lub ''farciarską'' w CS'ie np ze skanowania zabił 3 osoby. Kto chce niech napiszę swoją najdziwniejszą lub najśmieszniejszą akcję w CS'ie,zobaczmy czyja będzie najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja zeskanowalem na nuke 4 osoby z pochylni; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja kiedys nie mialam vipa i skoczylam i nacisnelam E i nie bylo spadochronu!!! hehe xDDDDDDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Bodajże wczoraj gdy grałem na naszym NDM gdy sobie biegałem zauważyłem ,że koleś(z naszego teamu) miał kameleona i gdy w niego uderzyłem okazało się ,że zabiłem typa który był na nim na Pierścieniu Zjawy(5hp, niewidzialnośc) od razu koleś mnie zgłosił na u@ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Na de_dust 2 byłem w TT i nasz piątka stała przed galą, wszyscy mieli AK, a ja AWP. Każdy bał się wbić na gale, więc wbiłem pierwszy (z AWP) i zabiłem trzech CT z trzech metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi