THC 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) S!3M}<4 Pomożecie . Wiem ,że Pomożecie .Chodzi O to że jak chcę Kupić VIP to jak wysyłam Kod to wyskakuję mi na telefonie "Spróbuj Ponownie" HELP!!! Edytowane 27 Listopada 2014 przez THC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Moze serwis jest chwilowo niedostepny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Możliwe thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi