LaYoN 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam mam problem z cs a mianowicie gdy gram na jakimś serwerze który jest max 25-32 osob to spadaja mi fps oraz skacze ping , jak jest 10-20 osob to ping jest w miare 20-30.Gdy ruszam myszka to tez spadaja , Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dodaj parę bindów na fps i napisz czy steam czy ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaYoN 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ns.Ale za nie dlugo steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 To jak będziesz miał już steama to zobacz jak będzie jak coś wgraj komendy na fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 pobierz cfg z neta , ktory jest pod fps. Ja mam cfg pod fps i mam ciagle po 100.5fps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaYoN 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Cfg pomógł Dziekuje Pozdrawiam /zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi