Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Siemanko z tej strony Marcin. Na wstępie przeproszę towarzystwo za brak recenzji Dragon Age Początek, z powodów mojego długiego zaznajomiania się z niąZrobiłem za to dla Was dziś, Left 4 Dead. Horror z perspektywy pierwszej osoby, przedstawiający losy czterech ocalałych. Ci co przetrwali epidemię, mają za zadanie dostać się do miejsca przeznaczonego na ewakuację. Grę zrobiło Turtle Rock Studios a wydało ją nasze kochane Valve w 2009 roku.Mimo sceptycznego podejścia graczy, nasz FPS zrobił wielką furorę zarówno w Europie jak i na świecie.Okładka Left 4 Dead. Pierwsze moje wrażenie?Wow. Kocham zombie, czy mnie to zadowoli?Sprawdzam, główne menu zaciekawiło mnie chodzącymi w kółko trupami. Hmm. Całkiem kreatywnie. Tryby gry Single PlayerRuszamy z botami (CPU) przeciw hordom zombie. KampaniaRuszamy z ziomkami przeciw nieumarłym.VersusRazem z internetowymi przyjaciółmi walcz po stronie Ocalałych bądź zarażonychNiezła dżampra tam jest, dzieje się akcja, trup ściele się gęsto (suchar wybaczcie!)Możemy się wcielić w Boomera, Huntera, Smoke'a (nie tego z San Andreas) i TankaPrzedstawię Wam ocalałychZoey - Studentka, przeważnie ją gram ze względu na świetne tekstury z tyłu (If you know what I mean)Bill - Ten gościu chyba przeżył wszystko, Wietnam, wiek emerytalny, podatki z ZUS itp. jest mentorem i przywódcąLouis - O dziwo jest to Afroamerykanin który nie ginie pierwszy w horrorze, a to ci niespodziewanka.Chciał rzucić pracę, analityka systemu w firmie informatycznej, no ale cóż epidemia te sprawy...Francis - Typowy rock' and rollowy hejter, hejtuje wszystko co się rusza, nawet zombie, a jego śmieszne teksty usłyszymy nie raz podczas gry. Jest twardszy niż skała macierzysta w Minecrafcie i wymiata, po prostu koleś jest boski.Zdjęcia facjat naszych bohaterówOd lewej: Bill, Zoey, Louis i FrancisZ czym się zmierzymy podczas gry?No z zombie, lamuchami jednymiOpiszę ich pokrótce.TankBurneika x2Wyrywa skały z ziemi i zawsze Cię trafi skała, choćbyś nie wiem gdzie biegł.Biegnie i trzęsie się ziemia, ryczy, krzyczy bo zupa była za słona. Ma więcej HP niż twoja teściowa.Smoker Ten zombie wypalił chyba z pięć kartonów papierosów Mocne. Ma długi język i złapie Cię za szyję, przyciagając cię do siebie by Cię obić. Leszcz. 2 strzały i pada.HunterPoluje lepiej niż średniowieczni myśliwi, skacze lepiej niż olimpijczycy w dal. Drapie bardzo pazurami.Bardzo bardzo niebezpieczny.BoomerTen osobnik w przeszłości odwiedzał za często fast foody i chyba ma mdłości bo stale rzyga trucizną. Gdy na Ciebie zwymiotuje zlecą się sprinterzy zombie i Cię " zjedzą ". Wybuchowy charakter.Sprinter zombie[zwykły zombie] W liczbie wielu, atakują stadami, wałęsają się po domach jak jehowi, tyle że pukają mocniej do drzwi.Gdy trafisz w samochód z alarmem, zbiegną się wszystkie i Cię " skonsumują " tym razem. Witch Wieczna beksa takie Emo. Czemu płacze nie wiadomo, nie wolno świecic jej latarką w twarz, bo krzyczy i Cię zje, na hita. Sporo Hp. Bronie i ekwipunek w Left 4 Dead Ekwipunek.Apteczka Leczymy siebie albo kogośTabletkiPrzywracają zdrowie chwilowo (Wpisane jako bandage na zdj wyżej)Pipe BombZlatują się do tego zombie a potem bum!MolotovaPali zombie na popiółHUD WYMAGANIA SYSTEMOWE Co tu dużo mówić, polecam zagrać.Jedyna wada, to brak czasu by w nią pograć. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Recenzja świetna jak zwykle. Ciekawa i z humorem. Łap like Zoey - Studentka, przeważnie ją gram ze względu na świetne tekstury z tyłu (If you know what I mean) Pokazałeś przy okazji, że zboczenie nie opuszcza cie nawet w trakcie gry XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Tam miało być nią gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zboczenie? Prędzej prawidłowa reakcja, ja też nią zawsze lubiłem grać . Doskonała robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Świetnie się czyta takie coś. Nie powiem trochę się pośmiałem xD i oto właśnie chodzi ,nie za nudne i wciągające. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derp 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Fajne Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 gra fajna , tylko szkoda , ze nie umiem w nią grac ! :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Kolejna dobrze zrobiona recenzja od Marcina. Wszystko co napiszesz czyta się dobrze, nie mam do ciebie żadnych zarzutów. Rób więcej tych recenzji, bo są naprawdę świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi