funky11 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 1.Twój Nick: FunkY 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dark Z Rises 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 27.11.2014 godz 20.40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - 6.Opis sytuacji: Zostałem zbanowany za "Kampienie jako ZM" co wyglądało tak, że nie ruszyłem się około pięciu sekund z miejsca. Jak dla mnie lekka przesada Dziękuję za super bana na godzinkę i gratuluję ogaru! 7. SID/IP: STEAM_0:1:20345916 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów - nie wkleiłeś demka z gry. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi