Rammstein 1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 1. Nick:Rammstein 2. Imię:Wojciech 3. Wiek:21lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Składka (Tak/Nie):NIE 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Rammstein/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Słyszałem ze potzreba adminow bo sporo osob sie wycofalo. dlatego postanowilem pomoc. Mysle ze przyda sie doswiadczony i ograny admin. Chciałbym wrócic na to stanowisko i nadrobic aktywnosc na forum. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:TAk STEAM_0:1:48532999 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zalezy od godzin i zmiany w pracy. bywa ze gram rano lub po południu. ogólnie to od 3 do 5h. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):tak jak juz ww. pisalem zalezy od zmiany w pracy. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak bylem tu adminem tudzież na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jasne że tak sam go namówiłem na to . Był adminem, świetnie sprawował rolę jak piszę gra rano a to + i ogólnie amx,steam itp itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Również na tak. doświadczenie steam wiek staż Edytowane 28 Listopada 2014 przez Irestaf/gimbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Również na tak!, dobry gracz,można się z nim pośmiać i pogadać,pomoże w razie czego zawsze,ma steam i dobre amx, dasz radę Rammstein! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 - Były admin - Miły, kulturalny - Steam - Składka - Amx - Doświadczenie Na tak! //Regulaminu nie warto przeczytać prawda? Swój głos trzeba poprzeć przynajmniej 2 argumentami. A później sie będziecie dziwić, że lecą warny... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Ja również jestem na TAK. - doświadczenie - kultura - radził sobie jako admin - potrzeba adminów @down Przed chwilą Rewox przypominał o podawaniu argumentów.. Edytowane 28 Listopada 2014 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wczesniej mial admina, wiec wszystkie wymogi mial spelnione, oprocz aktywnosci na forum, ktora teraz nadrabia. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Przypominam, że to nie ja odebrałem Rammstein'owi admina, lecz -_- przez bardzo niską aktywność na forum i myślę, że mimo wszystko do niego należy ostateczna decyzja. Osobiście uważam, że FFA przechodzi mniejszy kryzys, dlatego aktualnie każdy admin, który spełnia wymagania i faktycznie dobrze sobie radził, powinien zostać przyjęty. Na Tak. -_- Zgodził się na ponowne przyjęcie. Czekam na dalsze komentarze. Edytowane 28 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Radził sobie jako admin, kulturalny , znajomość amx jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jestem na Tak -Steam -Ogarnięty -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 tak. -wiek -doswiadczenie -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi