norek95 1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam . Chciałbym się spytać dlaczego nie mam premki na koncie o nicku ---nOrEk-- ? Premki nie mam od dnia 26.11.2014 ok godz. 13-14 . Premkę kupowałem 13.11.2014 . O co chodzi ze nagle nie mam premki a jeszcze do tego wczesniej grałem i po 20 min nie mogłem juz wziąć klasy premium . O co chodzi ? Do Siwego pisałem juz 2 dni temu ale chyba jest nie dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1hu 176 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Z tego co wiem to Dziki tez nie ma premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Macie od tego PW lub GG do mnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi