norek95 1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam . Chciałbym się spytać dlaczego nie mam premki na koncie o nicku ---nOrEk-- ? Premki nie mam od dnia 26.11.2014 ok godz. 13-14 . Premkę kupowałem 13.11.2014 . O co chodzi ze nagle nie mam premki a jeszcze do tego wczesniej grałem i po 20 min nie mogłem juz wziąć klasy premium . O co chodzi ? Do Siwego pisałem juz 2 dni temu ale chyba jest nie dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Z tego co wiem to Dziki tez nie ma premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 28 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Macie od tego PW lub GG do mnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi