e'K 30 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) e'K Admin cieć Vernon, czy jakoś tak 28,lis,14 18:44 Nie będę kręcił demka na tego debila nie ma co pokazywać -.- Admin jakże wspaniały vernon pozwala swoim "kumplom" na legalu napierdalać na wh wgl nie ogarnia servera ma w dupie to co sie pisze do niego na u@. A jak juz pisza ludzie w tym ja że jest matołem i nie umie adminowac wywala i nadużywa admina.. Jak tak dalej pójdzie to ten server przejdzie na psy .. a takie smiecie jak vernon ( 100% dziecko 16 letnie ) będą adminować. PORAŻKA Z WASZEJ STRONY! ! ! POZDRO H@ ZE TEGO NIE WIDZISZ Pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2014 przez e'K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zastosuj się do wzoru, bez dowodów skarga nie będzie brana pod uwagę. Jeżeli Vernon był odpalony podaj demko w tym dziale http://forum.cs-classic.pl/forum/110-nszg%C5%82oszenia/ . Jeżeli piszesz skargę to nie używaj przekleństw oraz nie obrażaj kogoś, ponieważ to świadczy o twoim poziomie ,,Gimbusa". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 dawno sie tak nie usmialem z kogos jak teraz z ciebie idz smarku naucz sie najpierw czytac ze zrozumieniem (bo skarga bez wzoru nie bedzie rozpatrzona) a potem szczekaj sobie do kolegow o ile takowych masz. plakac to kazdy umie a to ze jestes zerem i cie zabijali to nie oznacza ze ktos ma cheaty a to ze nazywasz mnie smieciem i dzieckiem to tylko pokazuje jakim minusem i bezmozgiem jestes skoro gadasz tylko nie znajac mnie i oceniajac po tym ze dostales kicka zalosny jestes wypierdku. oczywiscie ze pozwalam grac moim znajomych na wh i aimie przeciez kazdy na serwerze ci to potwierdzi nastepnym razem za jakies sapy nie dostaniesz kicka a odrazu bana bo widze ze twoja kultura jest na poziomie twojej inteligencji (dla niekumatych poziom zero). i smieci sobie poszukaj u siebie w domu bo to wlasnie przez takie pierdoly jak ty atmosfera na serwerze jest gorsza 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Porażka to twoje chamskie zachowanie. Jesteś żałosny tak jak twoja skarga. Ty właśnie pokazujesz jakim jesteś małolatem, pisząc w ten sposób o Vernonie. Szczerze wątpię w to co napisałeś. Dla mnie skarga do zamknięcia, po pierwsze nie zastosowałeś się do wzoru, po drugie obraziłeś admina tego serwera.Bez pozdrowień, GrubyPs: Żal mi takich zdesperowanych słabiaków jak ty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Napisz jeszcze raz skargę według wzoru i opisz dokładnie swój problem. Po 2 po twoim zachowaniu stwierdzam ze ocena czy ktoś gra czy nie na wh pozostaje w głębokim do mniemaniu. A za twoja kulturę pewnie dostaniesz warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi