leilo 112 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Siema, mam pytanie soot do Ciebie, kiedy będzie naprawiony plugin z ss'ami? Każdemu z podejrzeniem o wh dawać perma od razu, a później rozpisywać demko to troche nie zbyt fajnie, może dlatego część adminów nie reaguje jak ktoś pisze na u@ o czitach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Z tego co wiem to przez ten plugin są lagi/crashe serwa, plugin ma zostać włączony po całym resecie serwa który odbędzie się 5 grudnia. Edytowane 29 Listopada 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie, przez ten plugin crashowalo tylko przez może max 3 dni, bo był blackholing ze strony pukawki i z bazą danych nie łączyło.Potem to przeniosłem i działało.Pisałem jasno soot'owi, że crashe to wina segemtnion fault i nie ma to nic wspólnego z ss'ami. SS'y nie mają nic do tego, bo gdyby tak było to reszta serwerów też by padała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 no to czekamy na ponowne uruchomienie tego pluginu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) @ -_- tylko ze jeśli nie ma tego pluginu to nie ma crashy , jak tylko włączę zaraz na nowo będą. Nie ma sprawy jutro jak przyjadę do domu włączę na nowo tylko nie piszcie do mnie dlaczego są crashe na bf2. @Leilo to jest obowiązek admina jeśli nie ma na razie tego pluginu to będziecie rozpisywać demka, a jeśli cię to męczy to poproś kogoś innego niech to zrobi za cb. Edytowane 29 Listopada 2014 przez -_- Tylko że na innych serwerach nie ma z tym crashy, czyli widocznie jakiś plugin z tym koliduje. Według Pukawki crashe ze segmention fault dalej występują, więc to nie ten plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi