ExtaZza 2 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nick:ExtaZzaLink do SSów: Brak . ---Wycinek z konsoli(bez IP)*:BrakSerwer:#5 [RESET][Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/search.phpWitam , zaistniała taka sytuacja , iż zostałem zbanowany zupełnie bez powodu , dlatego chciał bym wyjaśnić to nieporozumienie , i prosił bym o odbanowanie , dlatego że Gracz o nicku KeViN wlepił mi bana bez jakichkolwiek podstaw , Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy , oraz o ukaranie gracza o nicku KeViN za bezmyślne oraz bezpodstawne banowanie graczy . Pozdrawiam. ExtaZzaMiłego dnia życzę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 dlatego że Gracz o nicku KeViN wlepił mi bana gracz nie ma dostępu do banowania, Admin/. Poproszę wycinek z konsoli i link bezpośrednio do twojego bana, wejdź w szukanie tam po IP / SID znajdź twojego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtaZza 2 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ExtaZza ==== Zbanowane IP : 83.29.160.98 ==== Admin : KeviN ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 11/26/2014 - 20 : 57 : 23 ) Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=106161 O to chodzi , tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tak o to chodziło, UB bo nie miałeś wczesniejszego bana. Na następny raz od razu po dostaniu bana pisz temat a nie do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi