maikeru 176 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam, chcialbym zapytac czy umie ktos zrobic aplikacje ktora pozwalalaby na przegladanie calego forum (rowniez sb) w wersji mobilnej. Bardzo czesto uzywam telefonu by przegladac forum niestety w pelnej wersji mi sie cos przycina a na tej mobilnej nie ma SB, a szkoda. Chyba rozumiecie o co mi chodzi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 a jak wygląda sprawa z tapatalkiem? Aplikacja ta, nie umożliwia przeglądania forum włączając podgląd shoutbox'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Była juz kiedyś poruszana taka sytuacja, jesli masz ok. 300zł na zrobienie takiej aplikacji to pisz do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Przecież jest Tapatalk. To powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A gdzie moge znalesc tapatalka ? Bo nie bardzo ogarniam o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A gdzie moge znalesc tapatalka ? Bo nie bardzo ogarniam o co chodzi. Ściągasz lub wchodzisz na normalną stronę, zjeżdżasz na sam dół i masz opcje przełączenia. Była juz kiedyś poruszana taka sytuacja, jesli masz ok. 300zł na zrobienie takiej aplikacji to pisz do -_- Śmiechłem. Po 1. to nie aplikacja tylko kod. I wart jest co najwyżej kiladziesiat zł a i tak wystarczy przekopiować ze zmienionym plikiem źródłowym (wtedy będzie legalna). Kolejna część z treści "nie wiem ale się wypowiem". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wafen, tu się mylisz. Z tego co ja się kiedyś orientowałem to stworzenie takiej aplikacji pod IP Board, to koszt kilkuset złotych, wszystko zależy od tego jak ona miałaby wyglądać i jakie funkcje posiadać. https://tapatalk.com/ Wyjaśnione, zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi