Delpan 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nick: emejzing niVo Link do SSów:http://speedy.sh/e3cNY/ssy.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : emejzing niVo [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16737199 ' [AMXBans] =============================================== Serwer: odd2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=107513 ja mam kur**a takie pytanie: jak to jest ze H@ daje jakimś niedoświadczonym graczom admina? -.- Gośc na serwerze płacze mu że mam wh, bo raz dostał skana na farcie. A admin nawet nie sprawdzi mnie (na amxbans,forum czy byłem karany) tylko odrazu napier**ala ssami, nie znając nawet fukcji wh/aim, jakby przynajmniej znał podstawy to umiał by rozpoznać czitera od czystego gracza.. nie wiem jaki jest u Was wymagany staż ale człowiek powinien choć troche ogarniać sytuacje jeśli jest przekonany ze chce byc adminem i znać się na rzeczy a nie jakieś typy mu płaczą na serwie a admin czai sie ze wstawieniem ssow.... dla mnie z moim stazem jest prościzną zdemaskowanie owego czitera w ciągu "5min<" i nie sprawiało by mi frajdy spełnianie życzeń tak owych płaczków ,moze po prostu dzisiaj im nie idzie i tyle albo wgl są słabi. ale to nie jest powod zeby ciągle plakać o ssy a admin zamiast sprawdzić owego podejrzanego o wh/aim to daje ssy zeby miec spokój na "U@" i nie pisze tego dlatego ze narzekam ze dostałem ss niesprawiedliwie tylko dlatego ze musze je wstawiać 5 raz -.- pomyślcie czy normalny człowiek po 2-3 razie wstawienia czystych ssów wrócił by na ten sam serwer i zaczał czitować? to było by troche nie w porządku... więc prosze przemyślcie sprawe i ogarnijcie administracje, wiem ze to nie jest dział "skargi" ale już nie chce mi sie 2 tematów otwierać, pozdrawiam RAGE bastard [flag:swe] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja załatwiam się sprawami banów, tą reszte musiałbyś napisać w skardze żeby coś z tym zrobić. pomyślcie czy normalny człowiek po 2-3 razie wstawienia czystych ssów wrócił by na ten sam serwer i zaczał czitować? Było kilku takich, co mimo czystych byli odpaleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi