``N!corette 6 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 1. Nick:|-Master.Mp3-| 2. Imię:Krystian 3. Wiek:14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak ale bez mutacji 6. Składka (Tak/Nie):Moge wplacic. Ale wole za darmo (mam steama) 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%7C-Master.Mp3-%7C/193.33.176.143:27015/ ale przed resetem GT miałem więcej godzin 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mysle ze jestem ogarniety i spokojny. Poza tym posiadalem tutaj admina i mysle ze sie dobrze sprawowalem. aktywnosc na serwerze poprawie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak ale na priv 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:W miare duzo czasu 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Wieczorami w godzinach okolo 13 12. Staż w grze counter strike 1.6: Niecałe 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak, na tym serwerze. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 hmm , ja proponowałbym okres próbny: - Wiek (-) - GT ( Może być ) - Amx ( + ) Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No nie wiem.Był adminem, ma STEAM.Jednak godzinki średnio tak. okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na nie: - wiek - słabe GT (to że masz te 20 godzin to nieznaczy że jesteś rozpoznawalny na serwie) Edytowane 30 Listopada 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jestem za okresem próbnym. - Wiek (-) - GT (-/+) - do nadrobienia - Amx (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Miał admina i świetnie się z nim współpracowało. Jasne, że na tak. U mnie też było krucho z godzinami, więc sądzę, że łatwo je nadrobi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jestem na NIE. - GT (mała ilość godzin) -wiek Może jak poprawisz ta aktywność, to pomyśle nad zmiana decyzji Zawsze możesz napisać na next week. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na razie jestem na NIE za mało masz godzin na serwerze nadrób je i skladaj podanie za tydzien/dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi