KS Dybson 1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: KS Dybson VK 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 18 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): Oczywiście że tak! 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KS%20Dybson%20VK/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witajcie, składam to podanie zupełnie spontanicznie, gdyż czasami na serverze naprawdę przydał by się wymiar sprawiedliwości. Wkurza mnie to że gdy ludzię wchodzą z AIM + Wh i niszczą wszystkich nie ma nikogo kto mógł by dać im banika , oczywiście nadrobię aktywnosc na forum. Chętnie pomagam gdy jest potrzeba i wołam admina. Chciałbym spróbować jeszcze raz być adminem i banować tych co na to zasłuzyli. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:4997195 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 5-do 7 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Poniedziałek-Piątek 12-14 i 17-21+ 12. Staż w grze counter strike 1.6 ok 4/5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): nigdy ( tzn na stałę nigdy) byłem na okres próbny i zrezygnowałem bo nie miałem jak grać :/ ( przepraszam za błąd ) Edytowane 29 Listopada 2014 przez KS Dybson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jestem na tak. Dobra znajomość AMX,dobry gracz,ogarnięty,mikro,steam(szukaj sobie znajomych na tym steam jak juzkupiłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 22h na serwerze. Spontaniczne podanie, rozumiem, jednak jestes z nami troszeczke za krotko, poznaj nas, forum i zapraszam za tydzien,dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) - Mało na serwerze - Słaba aktywność na forum - Jesteś z nami za krótko Na nie. "Chciałbym spróbować jeszcze raz być adminem" "13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): nigdy" ??? Edytowane 29 Listopada 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Steam, wiek, składka,mikrofon. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Na nie. Za krótko u nasz jesteś i aktywność. Edytowane 29 Listopada 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Postaraj się Nam pokazać, że faktycznie dasz radę spędzasz na serwerze tyle czasu. Z tego co zauważyłem, to nie dawno wróciłeś. Daj się poznać innym i popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi