twist 5 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 1. Nick: Poloweczka 2. Imię:Artur 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak, ale coś się z nim dzieje bo słabo mnie słychać 6. Składka (Tak/Nie):tak. co jakis czas kupuje vipa. a ostatnio slota 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: szczerze mówiąc nie wiem jak mam opisać siebie. jestem zwykłym nastolatniem mającym swoje życie. lubie jezdzić motorem grać w noge, spedzać czas majstrując przy samochodach (u taty w warsztacie:)). a teraz czemu chce zostać adminem: jak jestem na serverze nie zawsze jest jakiś admin, a ludzie robią co chcą (przeklinają, skanują itd.) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Codziennie gram na serverze po 2-3 godz. czasem wiecej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:dni robocze 15-17 weekendy 10-13 czasem do 14 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:tak. na kilku serverach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Zdecydowanie na TAK + Amx + Aktywność na serwerze + Wiek + Zawsze miły, pomocny Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Kuba321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi