favOxel 11 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Chciałbym się dowiedzieć czy przechodzenie obok wiatraków jest to wykorzystywanie błędów mapy czy jednak nie, osobiście udało mi się przejść je tylko raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 30 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jeżeli przejście jest niemożliwe, to możecie skracać, ale tylko wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Przejść się da chociaż nie powiem że jest to trudne ale się da co potwierdzają gracze więc przejście obok wiatraków to dla mnie skracanie/wykorzystywanie bugów mapy To tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowniKK 1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Przejście przez wiatraki jest trudne, ale wykonalne. Moim zdaniem przejście obok jest skracaniem i należy za to karać. Myślę że temat wyjaśniony i można go zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 To mamy dwa do jednego, więc sprawa wyjaśniona. To skracanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi