ShaD 2 254 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Witam, zauważyłem że niektórzy administratorzy bardzo rzadko bywają na serwerze i chciałbym zobaczyć, jak wygląda Wasza obecność na forum. Każdy Administrator serwera FFA ma obowiązek się wpisać w tym temacie jednocześnie potwierdzając, że chce nim dalej zostać. Temat zamykam z dniem 2.12. i użytkownik, który nie będzie zainteresowany forum zostanie automatycznie wyrzucony z listy administratorów. Nie chcę kolejnego przypadku zabrania przez -_- rangi z powodu niskiej aktywności, dlatego pragnę Was zmotywować do chociaż jednokrotnego zajrzenia w dział FFA. Aktualni Administratorzy serwera, którzy nie zgłaszali żadnej nieobecności: Natalja, Hajdzik, Kitol, Kav, Rewox, NeverGiveUp Sypek [nieobecny do 20.12.] JamesRodruguez Gimbus PwNeD Rammstein SANEPID Wystarczy, że napiszecie coś w rodzaju: "Jestem" Edytowane 30 Listopada 2014 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 I'm xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No jo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Obecna xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Obecny Proszę Pana musi być dzisiaj sprawdzian z informatyki ? Bo się trochę cykam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jestem ktory jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja Jo żech jest i byda administrowoł bo mie to sie tak podoba jak mogo jakiego grocza uszczynśliwić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Byłem,Jestem,Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Rozumiem, że FFA nie ma już więcej adminów i nikt więcej nie jest zainteresowany forum? (Proszę o nieprzypominanie pozostałym administratorom o tym temacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas minął. NeverGiveUp oraz Rammstein tracą rangi administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi