SzCzUr 1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 czy obraza rodziny to taki tekst (pewnie twoja babcia gra w cs jak ciebie nie ma ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Co to za pytanie ?xD każda wypowiedź na temat rodziny może być dla niektorych obrazą, nawet takie coś, a dla innych dopiero jak piszesz tekst ,,twój stary" itp. A tak z ciekawości, o co ci chodzi z tym pytaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Oczywiście że to obraza. Niestety pojawia się coraz więcej gimbów którzy potrafią powiedzieć jedynie "twoja stara" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzCzUr 1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Bo moja dziewczyna napisała w żarcie i dostała bana na 3 godziny i w sumie przez jej głupi tekst też ja ;/ Ja w tym tekście nic nie widzę złego nie ma tu żadnego wyskoku ze babcia jest taka czy taka tylko że gra w cs to idiotyczny przypadek bana na 3h tyle ale trudno będę musiał poczekac i dziękuję za informacje można zamknąc temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 dostałeś za takie coś bana na 3h? LoL! nie wiem który to admin tak zbanował, ale przesadził i to sporo, za taki teks według mnie powinno się banować tylko na 5 minut jeżeli ktoś uzna że go to obraziło... no, ale cóż nic już nie zrobisz na przyszłość powiedz swojej dziewczynie żeby "trzymała język za zębami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek ADRIAN~ 1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi