♥Bobasek 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nick: BobasekLink do SSów: Nie ma ss bo dziś pierwszy raz wbiłem na wasz serwer a tu ban :/ A chciałem pograć, proszę bardzo o ub w konsoli nawet to nie jest moje ip a jest ban. Oto moje IP: 91.233.185.152Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ClaimingElm477 [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1510622862 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.109.52.89 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: Cod Mod 350 lv i podejrzewam że na wszystkich serwerach.Link do bana: --------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Masz zmienne ip, zresetuj router badz kup steam zeby pozbyc sie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na forum ma inne IP. Skąd masz cs'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥Bobasek 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Od kolegi... Kurde może odbanujcie tamto ip, a ściągać nie będę bo to mi 2 dni zajmie albo wpiszcie amx_unban i moje ip bo tak samo mialem na brata serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 To zmień tego cs'a na download.cs-classic.pl i spróbuj wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi