Bufecik 9 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 1.Twój Nick: BuFeCIK <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: kubaaa 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina:18:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): zobaczcie demko! 6.Opis sytuacji: Gram sobie normalnie patrze ban! wtf, lukam za co a tu " Walhack " naprawdę, nie jestem cheaterem! dzisiaj kupiłem vipa i co bym cheatował , po to żeby go od razu stracić, przecież to nie logiczne... Brawo dla kuby i prosił bym , żebyście obejrzeli demko z 11.30.2014 godzina około 18:30 Prosił bym o szybkie danie mi ub i ukaranie admina kubaaa ... Mogę się założyć, że jakiś gracz mu napisał na U@ " Bufecik odpal ", a on od razu mi perma dał ! kubaaa ogarnij się 1 dajcie mi szybko te UB !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 heheheheheheheh :D ale beka dostałeś już ub, bo się pomyliłem i od razu o ub pisałem także przepraszam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kubaaa, przyznał się do błędu i napisał prośbę o ub dla ciebie. Ty masz link do tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/27065-pomy%C5%82ka/#entry163176 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 30 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi