Bufecik 9 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 1.Twój Nick: BuFeCIK <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: kubaaa 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina:18:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): zobaczcie demko! 6.Opis sytuacji: Gram sobie normalnie patrze ban! wtf, lukam za co a tu " Walhack " naprawdę, nie jestem cheaterem! dzisiaj kupiłem vipa i co bym cheatował , po to żeby go od razu stracić, przecież to nie logiczne... Brawo dla kuby i prosił bym , żebyście obejrzeli demko z 11.30.2014 godzina około 18:30 Prosił bym o szybkie danie mi ub i ukaranie admina kubaaa ... Mogę się założyć, że jakiś gracz mu napisał na U@ " Bufecik odpal ", a on od razu mi perma dał ! kubaaa ogarnij się 1 dajcie mi szybko te UB !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 heheheheheheheh :D ale beka dostałeś już ub, bo się pomyliłem i od razu o ub pisałem także przepraszam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kubaaa, przyznał się do błędu i napisał prośbę o ub dla ciebie. Ty masz link do tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/27065-pomy%C5%82ka/#entry163176 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi